3 FM Serious Request 2012

26 Nov

Over de 3 FM serious request hoef ik denk ik geen uitleg te geven, voor iedereen die al jaren onder een steen heeft gelegen kun je Vanaf 2004 is er ieder jaar aandacht voor een stille ramp. Dit jaar is het doel om de baby sterfte wereldwijd terug te dringen. Per jaar overlijden er 5,5 miljoen bij hun geboorte of in de eerste maand daarna. Oorzaak is het ontbreken van goede medische zorg en begeleiding. Dit is een ongelooflijk aantal als je daar over nadenkt. Het Rode Kruis kan helpen door medische zorg te bieden en moeders te begeleiden tijdens hun zwangerschap, bevalling en de zorg voor hun pasgeboren kind.

De oud wielrenner Gert Jakobs onder andere bekend van het RTL 4 programma tour du jour deed een oproep op radio en tv om geld in te zamelen voor serious request. Gert Jakobs organiseert een tocht van 120 km van Tiel naar Enschede, met maximaal 120 deelnemers. Het doel is om per deelnemer minimaal 166, 76 in te zamelen.
Roland fietst graag maar vaak ontbreekt het hem aan tijd om deze hobby uit te oefenen, toen hij de oproep van Gert Jakobs op televisie zag twijfelde hij geen moment: dit wil ik doen!
Roland deed op Facebook een oproep bij vrienden, collega’s en kennissen om het bedrag van 166,76 bij elkaar te krijgen. Binnen een zeer korte tijd was dit gerealiseerd en kon hij zich inschrijven voor de tocht.

De sponsers van Roland zijn:

Dhr en Mw van der Loos, S. van der Loos, Sander & Sabire Kropman, Dannis & Claudette Kroes, Katrien Demesmaeker & Marco van Engelen, Familie Truijen, Linda Geubbels, Anne-Marie Julicher, Mieke Bouwman, Marleen Kerkhof, Rikkert Kelderman, Miranda Bressers, Renate Vreeswijk, Personeel afdeling CSA TweeSteden ziekenhuis Tilburg, Sjoerd Hoks, Vera Molenaar, Personeel Afdeling Longgeneeskunde TweeSteden ziekenhuis, Personeel dagbehandeling TweeSteden ziekenhuis, Arjan Windhorst, Familie de Fijter, Familie van Manen, Familie Prince, Joke de Wringer, Familie Rosmulder, Familie Schutjens-Paradé, Erik van Braam, Karin van Laarhoven, Jos Kaldenhoven, Walter Heijne, Madelief van der Loos, Jesse van der Loos, Ilona van der Loos

Het bedrag wat tot nu toe is overgemaakt is: 529,31 !!

Wie volgt?

Graag zou ik ook aandacht vragen voor nóg een geweldige actie:
Sylvie Zuidam van de website http://www.inbakeren.nl breit mutsjes en slofjes voor het goede doel.
Klik hier en hier om meer over deze actie voor serious request te lezen.

Sylvie heeft een speciale website opgericht om ook na serious request door te breien voor een ander goed doel.

De opbrengst van deze acties gaan 100% naar het goede doel.

Advertenties

2 Reacties to “3 FM Serious Request 2012”

  1. Jos Gebbinck 26 november 2012 bij 21:14 #

    Ik sponsor Roland en 3 Eilanden wil wel in Enschede in de Serious Requestdagen optreden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: