Lazy Sunday Afternoon

1 Dec

Op de zondagen dat ik niet hoef te werken vinden wij het heerlijk om op wat langer in bed te blijven liggen. Uitslapen kun je het zeker niet noemen met 3 kinderen rondom ons bed. De kids kijken even televisie en scharrelen wat rond. De jongste telg kan ik op bed van haar ontbijt voorzien maar als de andere twee honger krijgen gaan we naar beneden.
Papa bakt de croissantjes en wij vermaken ons met muziek, een film of de ipad.
Als we deze “zware”ochtend achter de rug hebben en weer schoon gedoucht en weer fris in de kleren zijn, reist onmiddellijk de vraag…wat gaan we doen vandaag?
Als het weer niet meewerkt om lekker buiten te zijn, het al te laat is om een museumtripje te doen en we toch echt even thuis weg willen hebben we nog 1 fantastische optie over: De verkadefabriek bij ons in het prachtige Den Bosch. Op zondagmiddag is daar de kinderkunstfabriek.

De kinderen zijn altijd gelijk enthousiast want bij de Verkadefabriek kan je op zondagmiddag heerlijk spelen. Bouwen met Kapla, verkleden, poppenkast, treinen, blokken en heeel veel knutselen aan een grote tafel. Wij genieten ondertussen van het plezier van de kids onder het genot van wat lekkere hapjes, drankjes en de relaxte sfeer. Ouders kunnen in het café-restaurant gaan zitten op de comfortabele banken of bij de leestafel, geen enkel probleem om je ipad of boek mee te nemen. Natuurlijk kun je ook wat dichter in de buurt van de kids gaan zitten al moet ik zeggen dat de banken zonder tafeltjes niet heel erg handig zijn als je wat snotneuzen moet poetsen.
Na al dat gespeel komt van de kinderen vaak de vraag of we blijven eten, ze hebben namelijk ook voor de kinderen een prachtig menu wat een stuk uitgebreider is dan de geijkte kroket met friet. Ik vind nog steeds dat hij thuis hoort op de site vansmulpaapje. Bij de verkadefabriek vinden ze het namelijk geen probleem om het papa of mama menu in het klein te serveren.

Wat mij betreft is de Verkadefabriek écht The place to be op zonndagmiddag.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Eén reactie to “Lazy Sunday Afternoon”

  1. Susan 4 december 2012 bij 14:27 #

    dat vinden wij van Smulpaapje ook, hij staat er op! Dank voor de tip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: